lördag 17 augusti 2013

Tillbaka till vardagslivet

Nu har livet återgått till gamla rutiner. Kollegor som just har kommit tillbaka till jobbet denna veckan lever fortfarande med semesterminnena, vi som har börjat förra veckan känner att semestern nästan är bortglömd. Det fina sommarvädret som vi såg en glimt av när vi kom hem från Frankrike är redan försvunnet, det regnar, det är svalt och det börjar mörkna på kvällarna. Är det hösten som redan är på väg? Genom fönstren ser jag de stora Stena båtarna som passerar och jag är lite avundsjuk på de som far iväg.
Nästa gång det blir vår tur att resa är det kanske oktober, men det blir ett väldigt kort besök i huset. Hur mår det förresten? Skulle vilja ha en webbkamera i närheten, att bara kolla på när längtan tillbaka blir för stor. 

2 kommentarer:

  1. Hej Madame Pri.
    Kul att läsa om dina erfarenheter om hur det är att ha ett hus i Marseillan. Vi har precis skrivit på ett Compromis de vente och blir i oktober ägare till ett hus i Villeneuve-les-Beziers.
    Det vore kul att få kontakt för att utbyta erfarenheter mm. Vi har f ö bekanta som också har ett hus i Marseillan. Hör gärna av dig till os.stormpartner@gmail.com .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej StormPartner,
      Det är bara gratulera till husköpet!!! Även om det inte är riktigt klart ännu, hoppas att allt går bra. Och att ni kan dricka champagne i ert nya hus i oktober ;)
      Jag kommer att höra av mig inom kort.
      Madam Pri

      Radera