söndag 8 december 2013

Julrush

Slutet av november brukar vara trist om man tänker på mörkret men samtidigt väldigt händelserik om man tänker på julfester och julbjudningar. I år är det verkligen trevligt, det känns som om jag befinner mig i händelsernas centrum. Julbak och glöggparty (lång innan Lucia), julfest med jobbet, julstuga, operabesök med min väninna och en massa andra roliga saker inbokade. I fredags följde jag till och med mina gamla arbetskamraters julfest, fast via Facebook. Julklapparna är redan köpta för länge sedan, resan till Marseillan är bokad, så är det bara ta ett litet glas Nolly Prat och njuta. 
Vägledning på vår julfest

6 kommentarer:

 1. Noilly Prat är aldrig fel:)

  SvaraRadera
 2. Hej
  vad brukar ni göra i Marseillan under juldagarna? Har sett att de har byggt upp en julby och anordnar div aktiviteter. Hur är det med restaurangerna under juldagarna - är de fullbokade långt i förväg? Har du något extra bra tips att dela med dig av?
  Hälsning
  Madame Misse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi brukar åka till Marseillan strax efter juldagen, så vi firar Nytt år där nere istället. Några restauranger brukar vara öppna, men jag vet inte hur det är på juldagarna. Men Marseillan lever även på vintern, så det är kanske inte ett problem att hitta ett öppet ställe?

   Radera
 3. Hej Madame Pri.
  Lyckost som snart är nere i Marseillan. Bussen avgår 17,30? Hur går resan, till Köpenhamn och flyg därifrån? Eller Oslo kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är det fel buss ;) Vår taxi går till Landvetter om ca 2 veckor, därefter kommer Barcelona.

   Radera