torsdag 27 juni 2013

Ändrade planer...

Men vad har hänt, madame Pri, är ni fortfarande hemma i Sverige istället för att vara på resande fot? Det har hänt konstiga saker, främst på jobbet, så vi fick skjuta på vår efterlängtade resan till Marseillan. Det är nog ofta så att när man går på semester tidigare än de andra och det inte finns någon ersättare, så växer plötsligt arbetsuppgifterna till en gigantisk boll som man inte bara vågar släppa. Tur att man har ett eget hus som man kan åka till utan problem med ombokningar/annulleringar, om man kör egen bil förstås. Däremot har den parlamentariska veckan i Strasbourg ställt till det lite för oss, för alla hotell i hela staden är fullbokade 2-4 juli, så får vi vänta ytterligare ett par dagar innan vi äntligen reser. 
Om ni undrar varför Strasbourg är så attraktivt för mig, kanske skulle jag berätta det någon annan gång.

2 kommentarer:

  1. Jo det är svårt att förstå, varför Strasbourg är så intressant. Dessutom så är det ju en bättre =kortare och snabbare att åka via Mulhouse. Den vägen tar alltid jag men då med proriteringen att komma fram så snabbt som möjligt.
    Hoppas att din vistelse i Marseillan blir bra och inte dröjer alltför länge. Har för egen del varit där från slutet av april till början av juni. Tyvärr rätt dåligt väder men också varma soliga dagar. Åker ner igen i slutet av augusti till mitt lilla hus med den dåligt fästa tv antennen som nu är nedtagen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har inte valt att köra den snabbaste vägen för jag gillar att shoppa i Strasbourg ;-). Apropå vädret - det verkar ha regnat i hela Europa, hoppas att det inte blir så här i fortsättningen.
      Vi verkar avlösa varandra, vi åker hem i början av augusti

      Radera