onsdag 14 januari 2015

Starten på året..

Det nya året har inte börjat särskilt lovande. Först drog stormen Egon över Göteborg, sedan har de bestämt att lägga ner Säve flygplats i Göteborg. Förvinner Ryanair från Västsverige nu? När Ryanair dragit in linjen Göteborg-Girona, flög vi inte längre med dem från Göteborg utan åkte via Rygge i Norge direkt till Beziers. Men alla andra trevliga destinationer kanske också går i graven nu? Eller får Ryanair använda Landvetter istället men för betydligt dyrare pris?
Fallande krona mot euro är inte heller glädjande, speciellt för oss som har utgifter i utlandet eller för de som går i tankar att köpa hus utomlands. De senaste 3 åren har vi vant oss vid en billigare euro, hoppas att vi inte nå samma nivå som 2009, när 1 euro kostade över 11 kronor.


För min privata del är det också lite kämpigt, efter tre veckor stapplar jag fortfarande omkring på kryckor i väntan på tid hos en ortoped

4 kommentarer:

  1. Önskar dig allt gott med det nya året! Vi får hoppas på det bästa med euro, flygmöjligheter och brutna ben!
    Boel

    SvaraRadera
  2. Tack, snälla. Vi får hoppas att fortsättningen på året bli bättre;)

    SvaraRadera
  3. Vi har ju nyss flyttat från Göteborg och rest många gånger från Säve, bl a till Girona då Ryan flög dit. Mycket praktiskt. Verkligen trist. Tveksamt om Ryan kommer att trivas på Landvetter.
    Spännande med ditt Euro-diagram. Vi köpte vårt hus i Villeneuve Bez hösten 2013 och jag köpte tydligen Euro på den mest optimala punkten. Lucky us for once ... /SP

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du hade tur både med köpa ett hus vid rätt tillfälle och att flytta från Göteborg :)

      Radera