tisdag 21 maj 2013

Carrefour igen

När jag skaffade une carte de fidélité från Carrefour förra året var det mest för kassörskorna skull. De frågade efter detta kort varje gång när vi handlat, så till slut gav jag upp. Fast vi har aldrig erhållit någon bonus. Den skulle skickas per post men det beror nog på att vår postlåda är igenbommad när vi inte är i Marseillan.
För några månader sedan har jag börjat få Carrefour veckobrev per email. Väldigt trevligt att läsa om vilka fantastiska erbjudande vi missar varje vecka, så synd. Men bonusen då?
I påsken, när vi var i huset senast hade Carrefour i Marseillan möblerat om, så när vi har precis lärt oss var de olika produkterna fanns fick vi börja leta efter dem på nytt och några hittade vi aldrig. Så klart skulle man kunna fråga efter de flyttade produkterna hos personalen, om man kunde vad heter de på franska. Eller kanske hos den storvuxna vakten som ofta spatserar runt bland hyllorna och kollar att allt står rätt till. I sin kavaj och vita skjorta ser han snarare ut som en butikschef än en vakt. Jag undrar om han någonsin har fångat några snattare men varför står han annars där hela dagarna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar