torsdag 7 november 2013

To do or not to do?

Nu fick vi en offert på badrumsrenoveringen. Vårt badrum är helt ok enligt fransk standard, men vår duschplats är lite för liten. Det finns 2 alternativ – att göra om det lilla utrymmet, installera större duschplats, och acceptera att vi har ett litet badrum. Alternativ nr 2 är att bygga om hela första våningen med större badrum och göra om hela köket. Mycket mer jobb, dubbelt så dyrt och tvärt emot våra tidigare visioner att vi inte lägga så mycket tid och energi på renoveringen. Vi håller på att rita de två alternativen i 3D, jämför och diskuterar vad som är bäst men har inte kommit fram till et beslut ännu.
Varje cm räknas. Besök hos Lapeyre i Beziers

3 kommentarer:

 1. Känner igen svårigheten... Hur många veckor är vi i Frankrike och hur många veckor i Sverige? Är det ett semesterhus eller inte? Vi har nästan alltid gjort våra val med tanke på att vårt hus är ett semesterhus. Om det inte handlar om stora beslut för husets fortlevnad förstås. Lycka till med vad ni än beslutar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, så försöker vi också tänka. Vårt hus förblir nog alltid ett semesterhus. Men det är lätt att dras med av "renoveringsivern". Här hemma skall ju allt vara så perfekt

   Radera
 2. Bekanta problem även för mig. För egen del så tycker jag ett badrum räcker bra om det finns plats för dusch, doa och handfat. Vad mer behöver man? Köket är viktigare, där föregår mera långdragna och komplicerade verksamheter. Har fått installera ny duschkabin då den gamla var felplanerad och felplacerad. Lycka till med besluten.

  SvaraRadera