fredag 3 april 2015

Huset

Det var halvår sedan vi var i vårt hus, fast det var inte meningen med så lång frånvaro. Varje gång undrar vi om det hänt något när vi var borta. Men varje gång konstaterar vi att huset håller sig intakt och inte ger oss några större bekymmer, ta i trä..... Dock när vi kom in var innetemperaturen +16, det var kallare inne än ute. När man sätter på alla värmeelementen och samtidigt på med spisplattor för matlagning så går den automatiska huvudsäkringen. Det brukar inte vara något problem annars, men just första gången efter lång urkoppling brukar vår el bråka med oss. Det är nog inte meningen att man skall slå på alltför fullt på en gång, men vad gör man när det är kallt och man är hungrig?

3 kommentarer:

  1. Glad påsk och sköna dagar önskar jag er! Vi drömmer också om något eget att åka till när man kan och vill- och inte vara hänvisad till uthyrarens (brist på ) känsla för t ex vettiga köksredskap!
    Boel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glad påsk själva! Hoppas att er dröm kommer att gå i uppfyllelse!

      Radera
  2. Det var så i vårt hus också men nu har vi höjt upp elen lite hos elbolaget så nu är det inga problem om vi sätter på alla element som finns i huset plus alla möjliga elektriska prylar, jätteskönt!

    SvaraRadera