onsdag 18 juli 2012

Stränderna

Det är ca 5 km från Marseillan till Marseillan-plage som ligger vid havet. Något av det första som vi gjorde i våras var att inhandla cyklar. Det är så skönt att inte vara beroende av bilen.
Väg mellan Marseillan-plage till Sete
Det är en ganska fin cykelväg som går ut med lagunen och att man kan cykla till stränder som inte kan nås med bil. Först trängdes vi på en bevakad plage med barer och dylikt på en av stränderna i Marseillan-plage. Sedan upptäckte vi de stränder som sträcker sig hela vägen till Sete, kanske 20 km och nästan helt tomma på folk.

Strand nr 76
Så på en söndag nu mitt på sommaren, vid Medelhavet satt vi på strand nr 76 helt ensamma även om det bara var 1 km från samhället. Det kändes som vi var Robinson och Fredag. Härligt, det gillar jag

4 kommentarer:

  1. Låter härligt men jag saknar Bild på cykel ?

    //LarsV

    SvaraRadera
  2. Tyvärr har jag ingen bild just nu, men den är en silvrig 18-växlad citybike som heter Desy Bachini, inköpt på en stormarknad för 150 € och den funkar fortfarande :)

    SvaraRadera
  3. Låter som ett strålande köp.. Ser fram emot bilder

    //LarsV

    SvaraRadera
  4. Låter helt fantastiskt! Vi har stannat till vid dessa stränder mellan Marseillan o Sète. vi har ofta pratat om dessa folkmängder som måste finnas där under sommaren, men att så inte är fallet låter toppen.

    SvaraRadera