torsdag 2 augusti 2012

På väg hem

Vi åkte tidigt på morgonen. Det var lite vemodigt att lämna huset, att låsa alla fönsterluckor och stänga av vattnet och elen. Huset mår bra när det är bebott, nu känns det som att vi sviker det.
Norrut på A75, via Millau genom Central massivet till Reims. Fina vyer och inte så många bilar heller 
Millau
Massif central
Vi övernattade i Reims och körde via A1 genom Belgien till Bremen. Hela Belgien verkade vara tomt på både folk och bilar, vi var nästan ensamma på vägarna. Utom i centrala Liege förstås, dit vår navigator styrde oss utan att vi hann reagera och svänga av innan vi kom in i centrum. 
I Bremen fick vi en otrevlig överraskning. Tre år i rad har vi stannat på ett fint lägenhetshotell inte så lång från centrala stan. Jag kan erkänna att en extra anledning till att vi åkte via Bremen var på grund det fina hotellet. Men när vi kom dit, lite trötta och glada, fick vi besked att det hade blivit en dubbelbokning och det inte fanns några fina rum till oss. Men att ägaren hade ordnat boende på ett annat hotell i närheten. Jag var väldigt besviken, men vad ska man göra? Så fick vi bo på ett i min mening sämre hotell. Men vi hann in till stan och fick gjort det som vi hade planerat.
Bremen
Vi kan också konstatera att det inte bara är i Göteborg som det regnar. Tre år i rad har vi besökt Bremen och det har regnat varje gång. Bremen är en trevlig stad, jag gillar den starkt

1 kommentar:

  1. Välkomen hem till verkligheten! Ni verkar ha ett underbart liv där nere... om några år bor ni npg där på heltid. KRAM

    SvaraRadera